Wie zijn wij

Danielle haar interesse in de fotografie is begonnen vanuit haar uitgebreide modellencarriere gebruikmakend van haar ervaring voor de camera weet zij als geen ander haar modellen aan te sturen naar het voor haar gewenste resultaat.
Danielle haar specialiteit ligt in het commercieel life-style aspect.

Danielle DNF-Style Versluis gefotografeert door Frenk DNF-Style Kaufmann en opgemaakt door katinka Jarabik

Fotografie: Frenk DNF-Style Kaufmann
Model: Danielle (DNF) Versluis
Make-up Artist: Katinka Jarabik

Frenk zijn interesse begon in de jaren 80 op de fotoclub van zijn school. Voor zijn aansturing grijpt hij graag terug op zijn specialisatie in dramatische expressie als onderdeel van zijn opleiding. Maar hij maakt vooral gebruik van zijn eigen hypersensitief zijn om mensen aan te voelen en op de meest passende manier aan te sturen naar het mooiste resultaat.
Frenk zijn specialiteit ligt in het fashion en artistiek aspect.

Frenk DNF-Style Kaufmann gefotografeert door Danielle DNF-Style Versluis

Fotografie: Danielle DNF-Style Versluis
Model: Frenk DNF-Style

Eind 2005 kwamen zij elkaar tegen en besloten zowel in leven als in de fotografie samen verder te gaan onder de naam DNF-Style

Wat doen wij

DNF-Style fotografeert:
Alles en iedereen, van jong tot oud, van gezin tot eenling, van portret tot naakt, van studio tot evenement.
Maar ook: bedrijfs reportages, producten,bruiloften en partijen, interieur en exterieur, etc. etc..
Zo hebben we pas nog fotografisch materiaal mogen aanleveren voor een drietal wallpapers van Snoop Dog en is een van hun foto’s onlangs gebruikt voor een Amerikaanse horrorfilm, Scar 3D.

Scar 3D poster, fotografie door DNF-Style NModel: Sharon Niesten MUA Katinka Jarabik Design 2n2media

Foto door DNF-Style
Model: Sharon Niesten
Make-up artist: Katinka Jarabik
Design: http://www.2n2media.de/

Fotograie door DNF-Style gebruikt in een Snoop Dog wallpaper

Fotografie: DNF-Style
Model: Anke
Make-up artist: Katinka Jarabik
Opdracht: Snoop Dog Management i.s.m. Dreamstime

Maar bovenal zijn we mensen fotografen waarbij we het belangrijk vinden de persoon achter de foto niet te verliezen maar te versterken en in staat te stellen zichzelf te presenteren op een bij hem/haar passende manier. Een juiste begeleiding is hierin essentieel.

DNF-Style ontwerpt:
Voor uw reclame- en marketing-concepten bent u bij ons aan het goede adres.
Wij zijn geen marketing bureau maar wel sterk in het uitwerken van uw reclame ideeen en het vertalen hiervan naar beeld. Dat maakt DNF-Style niet enkel een goede partner in de fotografische uitwerking maar ook in het bedenken van concepten voor uw reclame campagnes.
Door DNF-Style in te zetten voor zowel het meedenken van uw reclame en marketing campagne en deze tevens fotografisch door ons te laten uitvoeren bespaart u op een tussenpersoon wat uw budget enkel ten goede zal komen.
Meer info?: [email protected]

DNF-Style leert:
Wij geven workshops voor fotografen en modellen op vrijwel elk niveau. Uitgangspunt hierbij is het versterken van de reeds aanwezige kennis maar bovenal het leren onderkennen van iemands fouten en hiermeediegene  in staat stellen ervan te leren. Danielle en Frenk zijn beide autodidact en daardoor goed in staat dit leerprocess over te brengen.
Meer info?: [email protected]

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige ontspannen shoot met ervaren fotografen. We bieden kwaliteit en aandacht, een creatief meedenkvermogen en een open en eerlijke prijsstelling. We hebben een ruime studio te Geleen, op een korte afstand van maastricht. Makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. We zijn tevens uitgerust om op lokatie te kunnen werken.

Opdrachtgevers

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich de Provincie Limburg, De gemeente Helmond, Process Maastricht, Het bernardinus College Heerlen, Interum uitzendbureau, Van Lijf interieurs, Maastricht University, , Kivit Staalbouw, MCL BV, Spie en vele anderen.
We hebben daarmee een aantoonbare ervaring in zowel commercieel, als reportagewerk als architectuur en industrieel.

Wat wil JIJ ?

Vertel het ons op: [email protected]

Share