Wil je weten wat anderen over DNF-Style zeggen?

Lees hier de berichten die onze bezoekers op Facebook in de afgelopen jaren over DNF-Style hebben achtergelaten.

DNF-Style
4.8
powered by Facebook
Wendy Maas
Wendy Maas
2017-10-15T11:05:58+0000
De website zag er mooier uit dan de binnen locatie van onze foto shoot, maar de foto's zijn geweldig, dus een goed voorbeeld van nooit op je eerste indruk afgaan.
Nele Janssens-heirman
Nele Janssens-heirman
2017-09-12T19:13:06+0000
Wij zijn heel tevreden over onze buitenshoot bij DNF-Style! Wat een mooie omgeving voor een buitenshoot. Danielle heeft ons gezinnetje mooi en speels vast gelegd op de foto. Precies zoals we in gedachten hadden. Zeker aan te raden! Nog eens bedankt Danielle! Christophe, Roan en Nele
Fleur Eykerman
Fleur Eykerman
2017-08-31T15:47:53+0000
Super toffe shoot gehad! Heel unieke ervaring! Het totaal is super! Heel hard bedankt!�
Lore Vanhaelewyn
Lore Vanhaelewyn
2017-08-31T15:46:37+0000
Heel leuke shoot gehad! Top ervaring! Voor herhaling vatbaar!!
Hanny Blokland
Hanny Blokland
2017-08-23T11:43:38+0000
Vandaag fotoshoot. Prachtige omgeving! En ideaal weer vandaag! Het is een verassing voor papa... Na bijna 10 jaar nieuwe foto's van onze zoon. Maar Daniëlle kreeg ook mij voor haar lens. Dank meid... De foto's zijn zo mooi dat ik geen keuze kan maken. Het was een toffe ervaring. En je bent een toffe meid 💋
Cindy Mertens
Cindy Mertens
2017-08-16T17:47:59+0000
Maandag een shoot gehad met dochterlief. Wat een lol hebben we gehad. Wat een mooi eindresultaat. En nu nog kiezen. Wordt moeilijk. ������ Frenk bedankt
Karin Farla
Karin Farla
2017-08-16T16:37:24+0000
Wij hadden 10 augustus een fotoshoot bij jullie. Een hele ervaring, leuk en gezellig maar vooral hele mooie fotos waar we heel blij mee zijn!! Dank!
Shana Reniers
Shana Reniers
2017-08-16T14:10:43+0000
Wij hebben een shoot laten doen bij de vrouwelijk fotografe.. ik vond dat ze meer kon zeggen hoe of wat we moesten doen.. ze liet ons gewoon maar doen waardoor we overal bijna de zelfde foto's hebben.. wat ik vooral jammer vind is hij 'dreigd' overkomen.. we hadden foto's besteld maar onze dochter lag in het ziekenhuis dus ik ben die toen vergeten te betalen en ik kreeg erna een mail dat ik 2 weken had want anders kwam er een boete bij.. de foto's waren oke maar ik wil toch geen shoot meer met hun doen!
Jacqueline Janssen
Jacqueline Janssen
2017-08-15T13:23:47+0000
Net shoot gehad samen met mijn Chihuahua... Schitterende foto's! Gaat moeilijk kiezen worden!�
Tanja Grauls
Tanja Grauls
2017-08-01T16:13:05+0000
Evelien Arianna Clerx
Evelien Arianna Clerx
2017-06-13T18:52:41+0000
Mikael Lemaire
Mikael Lemaire
2017-05-29T07:45:00+0000
Zeer leuke ervaring en zeer mooi resultaat. Ook de foto's die we hebben laten bewerken waren zeer mooi. Frenk had heek leuke ideeën voor een prachtige foto's. Een grote aanrader voor iedereen.
Kim Abcouwer
Kim Abcouwer
2017-03-22T15:11:24+0000
Gwen Pieters
Gwen Pieters
2017-03-03T18:14:52+0000
Super mooie foto's gekregen!
Nicole Leenders
Nicole Leenders
2017-02-06T20:57:57+0000
Vandaag samen met mijn vriend, een fantastische fotoshoot mogen maken bij DNF-Style.. via vakantieveilingen en google bij DNF-Style uitgekomen.. en Frenk heeft ons volledig overtuigd in zijn passie voor zijn werk! We hebben een hele fijne, mooie en emotionele ervaring gehad. Wij zijn zeer benieuwd naar de resultaten, maar vooral bedankt voor uw speciale aandacht voor de fotoshoot!
Larissa Krauth
Larissa Krauth
2017-01-12T16:29:22+0000
Laatst een leuke fotoshoot gehad met onze Shar-Pei Lou. Ondanks dat hij heel angstig is, was hij toch erg op zijn gemak. En blije hondjes zijn blije baasjes! Jammer alleen dat pas geleden een printronde geweest was, dus moet ik iets langer wachten op de foto's. Maar hier heb ik begrip voor. 🙂 super gedaan! Ik kijk erna uit om mijn foto's te ontvangen. 😀
An Ooms
An Ooms
2016-10-22T12:00:59+0000
Zeer tevreden. X
Anouk De Gaetani
Anouk De Gaetani
2016-10-09T19:22:30+0000
Wij hebben er afgelopen zaterdag van genoten. Super goed gedaan, Daniëlle! En prachtige foto's! 🙂
Sylvia Van Geel
Sylvia Van Geel
2016-09-23T21:19:20+0000
Perfect voor wie ongedwongen, relaxt en op een lachse manier op de foto wil!!! Een aanrader!! ������
Bianca Punie
Bianca Punie
2016-09-10T11:35:23+0000
Een fijne en vooral rustgevende sessie gehad vandaag! Zowel voor ons, als voor ons zoontje van 3maanden! Dit in een prachtig stuk natuur! Wij zijn zeer tevreden en kijken erg uit naar het uiteindelijke resultaat!
Snoetsebook Marion
Snoetsebook Marion
2016-09-07T14:31:45+0000
Ik heb er 2 foto shoot gehad...en ik vond het een geweldige ervaring..en ik was super blij met de foto's
Adil Marchouh
Adil Marchouh
2016-08-29T14:16:18+0000
Ik heb al veel goeds gehoord over jullie dat het anders is dan anders en leuk zouw het graag zelf willen zien om te zien dat alle goeie dinnes die ik hoor waar zijn
Nicky Moling van Berlo
Nicky Moling van Berlo
2016-08-27T08:31:41+0000
mooie fotoshoot bij hen gehad, ze stellen je zeer op je gemak. Dat geven de mooiste foto's. ze zijn ook voor alles in. Zeker een aanrader!
Edwin van Oirschot
Edwin van Oirschot
2016-08-26T15:46:37+0000
Op 17 maart jl hadden we een fotoshoot bij Frenk. Voor de shoot kregen we een duidelijke uitleg over zijn werkwijze. Hij gaf ook goede adviezen over de diverse mogelijkheden van de te maken afdrukken. Het zijn hele mooie foto's geworden waar we elke dag van genieten.
Kristien Houben
Kristien Houben
2016-08-10T07:16:00+0000