Onze studio behelst zo’n 150 m2 ingedeeld in een ontvangstgedeelte, een visagiegedeelte, een studiogedeelte, een productiegedeelte voor de verwerking van de diverse materialen, een keuken en toilet.

Het ontvangstgedeelte is bewust ingedeeld als een huiskamer, met een grote tafel maar ook met een leeshoek met compleet bankstel en stoelen zodat onze klanten zich snel op het gemak voelen. De muren zijn, natuurlijk, aangekleed met een brede impressie van ons werk. Het voorbereidend gesprek vindt plaats aan onze eiken gezinstafel.

De studio zelf dient tevens als omkleedruimte zodat onze klanten zich in alle privacy kunnen omkleden indien nodig. Wij fotograferen op een witte achter en ondergrond. Deze witte omgeving geeft ons de mogelijkheid om zogenaamd, geisoleerd, te kunnen fotograferen. Hierdoor zijn er geen afleidingen van wat wij willen laten zien, de mens met zijn/haar emoties. Natuurlijk is het mogelijk om zelf attributen mee te nemen om dit verder aan te kleden. Zelf hebben we de beschikking over enkele ondergronden (lakens, wol, fleece) en zijn er voor de allerkleinsten nog wat extra zaken zoals een hobbelpaard en een ouderwetse kinderwagen. Voor de toekomst hebben we nog wat andere wisselnde achtergronden in voorbereiding.

Met een ruime keuze in verlichting en zogenaamde lichtvormers kunnen we een aantal verschillende sferen scheppen. Van intiem tot beauty tot silhouette, naar gelang de wens. De studio heeft geen ramen dus ook geen pottenkijkers.

Voor de techneuten die wat meer willen weten. We werken met Falcon Eyes flitsers van 150 tot 600 Ws, we beschikken over diverse softboksen, van octagon tot vierkant plus een beauty dish. Ook is het mogelijk de flisters te voorzien van kleurenfilters voor een wat dramatischer effect.
In de studio wordt hoofdzakelijk gewerkt met de fullframe Canon 5D Mark II met een 70-200 2.8 L lens.

De studio is ook de plek waar we, met onze klanten, de nabespreking doen waarbij de foto’s getoont worden op een 21.5 inch Mac.
Bestellen is bij ons in de studio niet mogelijk. Wij werken met een online bestelsysteem zodat de klant in alle rust zijn of haar keuze kan maken uit het aanbod.

 

 

Share