Wie zijn wij?

Wat leuk dat je even komt spieken!

Hieronder lees je meer over ons en onze interesses!

Danielle

snapshot,danielle,dnf-style,wie zijn wijLeuk dat je even komt piepen!
Wie ben ik in het kort?
Los vrouwelijk dreadkoppie van 32 die fotografie ademt 😉

Mijn fotografie is wat stijl betreft behoorlijk commercieel te noemen, “net zoals in de boekjes” zegt men wel eens.

Wat mij speciaal maakt?
Ik werk met een vrij *natuurlijke* aanpak die bij 99% van onze klanten werkt!
Ik vind het belangrijk dat mijn foto’s er ongedwongen en spontaan uitzien.
Zonder al te veel te regiseren creeër ik de mooiste foto’s, al zeg ik het zelf 😉

Mijn minpunt?
Ik ben niet zo goed met snelheid, ik ben meer op zoek naar mooi licht en een geweldig moment.

Mijn verantwoordelijkheden binnen DNF-Style:
Boekingen en planning
Verwerking / controle fotobestanden
Retoucheren en afdrukken
Fotoshoots buitenlocatie / fotografie bruiloftsreportages
Sociale Media / Marketing

–meer lezen–

 

Frenk

fotoshoot,fotostudio,dnf-style,geleen,limburg,fotograaf,artistiek,portret,wie zijn wijIk ben wat in de psychologie Hypersensitief heet en daardoor voel ik snel aan hoe iemand zich voelt.
Het is een onderbuik gevoel waar ik instinctief op reageer waarmee ik mijn modellen vaak snel in de juiste sfeer kan brengen.
Je expressie en je houding veranderen namelijk met hoe je je voelt en dat zie je op mijn foto’s terug.
Minpunt is dat dit veel energie kost maar die energie krijg ik vaak terug als ik het eindresultaat zie.

Mijn specialiteit ligt in het fashion en artistiek aspect.

Mijn verantwoordelijkheden binnen DNF-Style:
Fotoshoots studio / Fotografie bruiloftsreportages
Commerciële opdrachten
Concept ontwerp
Workshops
Algemeen beheer / Financieel beheer

–meer lezen–

Eind 2005 kwamen wij elkaar tegen en besloten zowel in leven als in de fotografie samen verder te gaan onder de naam DNF-Style

Wat doen wij?

fotoshoot,fotostudio,dnf-style,geleen,limburg,fotograaf,artistiek,portret,publicaties,wie zijn wijDNF-Style fotografeert:
Alles en iedereen, van jong tot oud, van gezin tot eenling, van portret tot naakt, van studio tot evenement.
Maar ook: bedrijfsreportages, producten, bruiloften en partijen, interieur en exterieur.
Ook leveren wij foto’s aan reclame databases waardoor we wereldwijd hebben gepubliceerd. (voorbeeld: Dreamstime )

Maar bovenal zijn we mensen die het belangrijk vinden de persoon op de foto te versterken en in staat te stellen zichzelf te presenteren op een bij hem/haar passende manier. Een juiste begeleiding is hierin essentieel.

DNF-Style ontwerpt:
Voor uw reclame- en marketing-concepten bent u bij ons aan het goede adres.
Wij zijn geen marketing bureau maar wel sterk in het uitwerken van uw reclame ideeën en het vertalen hiervan naar beeld. Dat maakt DNF-Style niet enkel een goede partner in de fotografische uitwerking maar ook in het bedenken van concepten voor uw reclame campagnes.

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellige ontspannen fotoshoot met ervaren fotografen. We bieden kwaliteit en aandacht, we denken creatief mee en hebben een open en eerlijke prijsstelling. We hebben een ruime studio te Geleen, op een korte afstand van Maastricht. Makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer want het treinstation ligt op 5 minuten loopafstand. We zijn tevens uitgerust om op locatie te kunnen werken en hebben daarnaast een vaste buitenlocatie gelegen in Rekem.

Opdrachtgevers

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich: Gemeente Helmond / Process Maastricht / Het bernardinus College Heerlen / Interum uitzendbureau / Van Lijf interieurs / Maastricht University / Kivit Staalbouw / MCL BV / Spie / Provincie Limburg en vele anderen.
We hebben daarmee een aantoonbare ervaring in zowel commercieel, als reportagewerk als architectuur en industrieel.

Wat wil JIJ ?

Vertel het ons op: [email protected]