Update 21 mei 2020:

In verband met het Corona / COVID-19 zijn onze diensten op dit moment beperkt. We zijn gesloten tot tenminste 8 juni, langer indien nodig. Bestellingen afhalen is derhalve niet mogelijk. Bestellen natuurlijk wel als je de fotoshoot al gedaan hebt. We hebben afwijkende verzendvoorwaarden.

Wat natuurlijk ook nog steeds kan, is jezelf voorbereiden op de, te plannen, fotoshoot. Wellicht een leuk alternatief wanneer je meer vrije tijd hebt. Stuur een email naar info@dnf-style.com met “Voorbereiden”en we sturen je een brok aan info toe! Laat ons ook even weten op welke fotoshoot je je wilt voorbereiden, zodat we passende informatie toe kunnen sturen.

Voorbereiding fotoshoots:

Wil jij je voorbereiden op een fotoshoot? We informeren je graag per email met tips. Cadeaubonnen, om je fotoshoot snel na deze episode te kunnen plannen hebben we beschikbaar.

Opname fotoshoots:

Er vinden momenteel geen opnames plaats in zowel de fotostudio als de buitenlocatie in België. Dit conform de in deze landen geldende restricties.

Bestellingen en verzending:

Alle huidige bestellingen worden per post, rechtstreeks vanuit de leverancier, naar de klant gestuurd.

Daarnaast bieden we, tijdelijk, de mogelijkheid om bestelde, maar nog niet geleverde, afdrukken om te ruilen tegen digitale afdrukbare bestanden zonder meerprijs.

Ons bestelplatform is online en blijft dat ook. Logischerwijs is het ophalen van een bestelling, tot nader bericht, niet mogelijk. Zodra het kan, gaan we over tot het verzenden van de bestellingen die reeds klaar liggen. We informeren de ontvanger zodra dit is gebeurd maar hebben hier, op dit moment, geen zicht op. Digitale foto’s worden, normaliter, binnen 14 dagen geleverd. Hierin kan een kleine vertraging optreden.

Wijzigingen:

We zullen eventuele wijzigingen op deze pagina en via ons Facebook kanaal bekend maken.

Persoonlijke boodschap:

Corona / Covid-19 bezorgd ons allemaal onzekere tijden. We wensen iedereen veel wijsheid en gezondheid toe. Echter bedenk, zonder die wijsheid is de gezondheid in gevaar. Volg de aanwijzingen op, deze zijn er niet alleen om onszelf, maar vooral de mensen om ons heen, te beschermen. Ben lief voor elkaar.

Vragen?

We blijven per email bereikbaar.