Familie fotoshoot buiten

Gezellig, ongedwongen, romantisch, heerlijk gek, zijn enkele van de termen die je te binnen schieten als je aan deze familie fotoshoot terugdenkt.

Het maakt zelfs niet uit als iemand er niet helemaal zin in heeft, als de sfeer goed is dan gaan zelfs de meest onwilligen overstag. Waarom? Bij ons moet je niets, ja een leuke fotoshoot ervaren en een prettig samenzijn met je familie, maar dat heb je zelf in de hand. Danielle zorgt ervoor dat jullie vooral “echt”op de foto staan, geen geforceerde houdingen, geen geforceerd lachen maar foto’s waarop je je familie herkent en wilt herinneren.

Tijdens de fotoshoot maken we een héél véél foto’s, foto’s van het hele gezin, de kinderen apart, alle combinaties zijn mogelijk.
De omgeving doet de rest van het werk. Een prachtig terrein met een aantal vijvers, bos, strand en veld, we hebben alles ter beschikking. Waarbij natuurlijk elk seizoen zijn eigen charmes heeft. Een ideale combinatie voor een familie fotoshoot!

familieshoot in de natuur op sonnevijver in rekem

Inhoud familie fotoshoot:

  • Fotoshoot maximaal 60 minuten voor 4 personen
  • 1 digitale foto, professioneel bewerkt en afdrukbaar 20 x 30 centimeter, te bestellen via ons eigen bestelplatform (prijzen vind je hier)
  • Twéé maanden lang toegang tot ons eigen bestelplatform om jouw foto’s te bestellen

  85 euro

Extra opties:

Visagie: € 37,50 per extra persoon (exclusief hairstyling)
Bijboeken extra personen fotoshoot: € 12,50 per persoon.
Bijboeken extra tijd: € 25,- per half uur.

Beschikbaarheid:

Klik hier voor toegang

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wil je dit arrangement cadeau geven? Dan kan je kiezen voor een digitale cadeaubon!