Fotoshoot in fotostudio te Geleen

Een fotoshoot met een persoonlijk karakter….

Route fotostudio:

Onze fotostudio is goed bereikbaar. De auto parkeren in de omgeving van de fotostudio is kosteloos.

Als je met het openbaar vervoer reist; kies dan voor het treinstation Geleen-Lutterade. Dit ligt op 500 meter loopafstand van de fotostudio. Wij adviseren gebruik te maken van 9292OV voor het plannen van de route.

De studio:

Onze fotostudio is rolstoel toegankelijk, ons toilet is dat helaas niet. We kunnen maximaal 6 personen per fotoshoot ontvangen.

Voorbereiding fotoshoot:

Voordat de fotoshoot begint sturen we je, per email, alle informatie met tips en trucs toe. Met deze informatie kan jij je optimaal voorbereiden op de fotoshoot. Hoe meer je voorbereid bent, hoe beter het eindresultaat. Voordat de shoot begint, bekijken we samen je wensen en gaan we hier uitgebreid op in.

De fotoshoot:

Wij houden, zoveel mogelijk, rekening met de wensen welke zijn besproken. Samen met jou, werken we op de meest soepele manier naar het gewenst eindresultaat. Attributen zijn welkom, we hebben een voldoende brede ingang.

Overige informatie over onze studio vind je hier: https://www.dnf-style.com/fotostudio-informatie/

Na de fotoshoot:

Direct na de shoot maken we samen een ruwe selectie van de foto’s die zijn gemaakt. De selectie ligt normaal tussen de 50 – 75 foto’s.

Bestellen doe je bij ons online via onze website. Binnen 2 werkdagen ontvang je een inlogcode en wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot jouw foto’s. Hiermee kan je de foto’s in alle rust kan bekijken. Je krijgt bij ons 2 maanden de tijd om bestellingen te plaatsen.

De bestelling:

Na het ontvangen van de bestelling de foto’s door ons professioneel bewerkt.

Zodra de foto’s gereed zijn ontvang je per email de bewerkte foto’s voordat we de afdrukken laten maken.

Levering:

Na betaling, worden de foto’s, binnen 7 werkdagen per post geleverd. Digitale foto’s worden per email verstuurd.

highkey fotografie van meisje tijdens fotoshoot