Wie zijn wij?

Wat leuk dat je even komt spieken op onze wie zijn wij pagina!

Hieronder lees je meer over wie wij zijn en onze interesses.

Wie is Danielle?

wie

Danielle Versluis (1985) weet als geen ander wat een goede foto van jezelf voor je kan betekenen.

Als kind was ik vrolijk en creatief, maar een heel onzekere puber. Een bevriende amateurfotograaf maakte mooie foto’s van mij, die mijn zelfvertrouwen versterkte en mijn zelfbeeld verbeterde. Hierdoor belandde ik in het modellenwerk en na enkele jaren met veel verschillende ervaringen wilde ik zelf gaan fotograferen.

Uit eigen ervaring wist ik precies wat zowel de positieve als de negatieve ervaringen met fotografen voor meisjes en jonge vrouwen zijn. Als 17-jarige, met een nog niet al te beste camera, wilde ik mijn jonge collega-modellen een respectvolle en veilige plek bieden.

Nu ik inmiddels een ervaren fotograaf ben met professionele apparatuur denk ik er nog net zo over. Daarnaast komt er nog een doel bij: foto’s van gewone mensen maken waar ze blij van worden. Door de jaren heen ontwikkelde ik de kunst om mensen met een zekere camera-angst op hun gemak te stellen en foto’s van ze te maken waar ze trots op kunnen zijn. Fotograferen doe ik met de intentie om mensen, door mijn beelden, een blijvend goed gevoel te geven.

Om tijd voor mijn ‘modellen’ te nemen fotografeer ik ze altijd buiten in de natuur. Ruimte is wat ik nodig heb want ik wil een scherp beeld van de mensen in een vaag en dromerig decor. De kleuren van de lucht, bomen, bladeren, het water zijn allemaal natuurlijke elementen, aanwezig op mijn buitenlocatie.

Mensen fotograferen op een wijze die laat zien dat ze op hun gemak zijn, dat is wat ik wil. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich ten dele, niet langer bewust zijn van de aanwezigheid van de camera, zodat emoties en plezier zichtbaar worden.

Wie is Frenk?

wie-zijn-wij-Frenk

Goedendag, Frenk hier,

Ik ben wat in de psychologie Hypersensitief heet en daardoor voel ik snel aan hoe iemand zich voelt.
Het is een onderbuikgevoel waar ik instinctief op reageer waarmee ik mijn modellen vaak snel in de juiste sfeer kan brengen.

Je expressie en je houding veranderen namelijk met hoe je je voelt en dat zie je op mijn foto’s terug.
Minpunt is dat dit veel energie kost maar die energie krijg ik vaak terug als ik het eindresultaat zie.

Mijn specialisatie ligt in het fashion en artistiek aspect.

Eind 2005 kwamen wij elkaar tegen en besloten zowel in leven als in de fotografie samen verder te gaan onder de naam DNF-Style.

Wil je weten wat we kunnen doen?

Lees hier verder