De fotostudio van DNF-Style

Onze fotostudio behelst zo’n 150 m2 ruimte ingedeeld in een ontvangstgedeelte, een visagie-tafel, de fotostudio, een keuken en toilet (1e verdieping). Verder is deze voor wie dit gewenst is, rolstoel toegankelijk. (begane grond)

De entree is bewust ingedeeld als een huiskamer, met een grote tafel maar ook met een leeshoek, compleet bankstel en stoelen zodat de klanten zich snel op het gemak voelen. De muren zijn, natuurlijk, aangekleed met een brede impressie van ons werk. Het voorbereidend gesprek vindt plaats aan de eiken gezinstafel waar we eerst alles doorspreken.

De fotostudio zelf dient ook als ruimte waar je kan omkleden zodat je in alle privacy kleding kan wisselen indien dat nodig is.

Wij fotograferen op een witte achter- en ondergrond. Deze witte omgeving geeft ons de mogelijkheid om zogenaamd, geïsoleerd, te kunnen fotograferen. Hierdoor ontstaan er geen afleidingen van wat wij willen laten zien, de mens met zijn/haar emoties.

We beschikken over enkele attributen die we tijdens de fotoshoot kunnen gebruiken, zoals bankjes, stoelen of een omlijsting. Natuurlijk is het mogelijk om zelf attributen mee te nemen om dit verder aan te kleden. Zelf hebben we de beschikking over enkele ondergronden. (lakens, wol, fleece) En er zijn voor de allerkleinsten nog wat extra attributen zoals een hobbelpaard en een ouderwetse kinderwagen.

Voor de toekomst hebben we nog wat andere wisselende achtergronden in voorbereiding.

Onze hardware..

Met een ruime keuze in verlichting en zogenaamde lichtvormers kunnen we een aantal verschillende sferen scheppen. Van intiem tot beauty tot silhouetten, naar gelang de wens. Deze ruimte heeft geen ramen dus jouw privacy is gewaarborgd.

Voor de techneuten die wat meer willen weten: We werken met Falcon Eyes flitsers van 150 tot 600 Ws en beschikken over diverse softboxen, van octagon tot vierkant plus een beauty-dish. Ook is het mogelijk de flitsers te voorzien van kleurenfilters voor een wat speelser effect.
In de studio wordt hoofdzakelijk gewerkt met de Sony A7III met een 70-200 2.8 L lens.

De fotostudio is ook de plek waar we met onze klanten de nabespreking hebben waarbij de foto’s getoond worden op een 21.5 inch Mac.
Bestellen op de locatie is niet mogelijk. Wij werken met een online bestelsysteem zodat de klant in alle rust zijn of haar keuze kan maken.