DNF-Style Fotografeert: Fotoshoots

Fotoshoots voor iedereen, van jong tot oud, van gezin tot eenling, van portret tot naakt, van studio tot evenement.
Maar ook: bedrijfsreportages, producten, interieur en exterieur.
Ook leveren wij foto’s aan reclame databases waardoor we wereldwijd hebben gepubliceerd. (voorbeeld: Dreamstime )

Maar bovenal zijn we mensen die het belangrijk vinden de persoon op de foto te versterken en in staat te stellen zichzelf te presenteren op een bij hem of haar passende manier. Een juiste begeleiding voor, tijdens en na onze fotoshoots is hierin essentieel.

collage verschillende publicaties uit fotoshoots fotografie door dnf-style

Wat bieden wij? Ontspannen fotoshoots.

Wij bieden een gezellige ontspannen fotoshoot met ervaren fotografen. We bieden kwaliteit en aandacht, we denken creatief mee en hebben een open en eerlijke prijsstelling. We hebben een ruime studio te Geleen, op een korte afstand van Maastricht. Makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer want het treinstation ligt op 5 minuten loopafstand. We zijn tevens uitgerust om op locatie te kunnen werken en hebben daarnaast een vaste buitenlocatie gelegen in Rekem.

DNF-Style ontwerpt:

Voor jouw reclame- en marketing-concepten ben je bij ons aan het goede adres.
Wij zijn geen marketing bureau maar wel sterk in het uitwerken van jouw reclame ideeën en het vertalen hiervan naar foto. Dat maakt ons niet enkel een goede partner in de fotografische uitwerking maar ook in het bedenken van concepten voor jouw reclame campagnes.

Opdrachtgevers:

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich: Gemeente Helmond / Process Maastricht / Het bernardinus College Heerlen / Interum uitzendbureau / Van Lijf interieurs / Maastricht University / Kivit Staalbouw / MCL BV / Spie / Provincie Limburg en vele anderen.
We hebben daarmee een aantoonbare ervaring in zowel commercieel, als reportagewerk als architectuur en industrieel.

Wat wil JIJ ?

Vertel het ons op: info@dnf-style.com