Wat bieden wij? Ontspannen fotoshoots!

Wij bieden gezellige ontspannen fotoshoots met een ervaren fotograaf. We bieden kwaliteit en aandacht, we denken creatief mee en hebben een open en eerlijke prijsstelling. Een fotograaf die het belangrijk vindt de persoon op de foto te versterken en in staat te stellen zichzelf te presenteren op een bij hem of haar passende manier. Een juiste begeleiding voor en tijdens de fotoshoot is hierin essentieel.

Waar vinden de fotoshoots plaats?

We hebben een ruime studio te Geleen, op een korte afstand van Maastricht. Makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer want het treinstation ligt op 5 minuten loopafstand. We zijn tevens uitgerust om op locatie te kunnen werken en hebben daarnaast een vaste buitenlocatie gelegen in Rekem.

Wie fotograferen wij?

Fotoshoots voor baby’s, kindere, gezinnen, koppels en familie’s. Fashion, vriendinnen, ontkleed, het kan allemaal.
Maar ook: bedrijfsreportages, producten, interieur en exterieur.
Ook doen wij opdrachten voor reclame databases waardoor we wereldwijd hebben gepubliceerd. (voorbeeld: Dreamstime )

DNF-Style ontwerpt:

Voor jouw reclame- en marketing-concepten ben je bij ons aan het goede adres.
Wij zijn geen marketing bureau maar wel sterk in het uitwerken van jouw reclame ideeën en het vertalen hiervan naar foto. Dat maakt ons niet enkel een goede partner in de fotografische uitwerking maar ook in het bedenken van concepten voor jouw campagnes.

Opdrachtgevers:

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich: Gemeente Helmond / Process Maastricht / Het bernardinus College Heerlen / Interum uitzendbureau / Van Lijf interieurs / Maastricht University / Kivit Staalbouw / MCL BV / Spie / Provincie Limburg / ’t Swarte Schaap en vele anderen.
We hebben daarmee een aantoonbare ervaring in zowel commercieel, als reportagewerk, als architectuur en industrieel.

Wat wil JIJ ?

Vertel het ons op: info@dnf-style.com