Binnen 2 werkdagen na de fotoshoot ontvang je een mail met inloggegevens waarmee je online kunt bestellen. Je krijgt van ons 2 maanden de tijd voor de bestelling.

 • Bestel je extra foto’s dan verlengen wij de besteltermijn gratis naar 12 maanden. 
 • Bestel je geen foto’s dan ontvang je hierover een email en een laatste kans om alsnog te bestellen, alvorens wij de foto’s verwijderen.
 • Gratis:Je ontvangt van elke afdruk ook een digitale versie met klein logo, speciaal geschikt voor thuisgebruik (niet afdrukbaar).
 • Voorwaarden cadeau’s: Je dient je cadeaus in de eerste bestelling te bestellen. Na 2 maanden kunnen wij deze niet meer honoreren.
 • Auteursrecht: Al ons materiaal in ons bestel formulier is voorzien van een watermerk ter bescherming van ons auteursrecht. De foto’s zijn enkel ter inzage en mogen niet openbaar gemaakt of gebruikt worden. Gebeurt dit toch dan zijn wij genoodzaakt € 175,- te berekenen.

Hieronder vindt je uitleg hoe u de foto’s van de fotoshoot kunt bestellen:

Inlogscherm op bestelplatform

Ons bestel formulier werkt heel intuïtief.

Ga naar ons bestelplatform en log in met het toegestuurde inlogcode en wachtwoord welke na de fotoshoot binnen 48 uur wordt verzonden.

Na het inloggen zie je een overzicht van alle, door ons geselecteerde, foto’s. Je kunt deze aanklikken indien je ze groter wenst te zien. Om de bestelling te plaatsen doorloop je de volgende stappen.

Keuze formaat van foto

1. Eerst kies je het gewenste materiaal

Je vindt uitleg over deze materialen op www.dnf-style.com/termenlijst.

2. Vervolgens kies je het gewenste formaat.

Let op sommigen formaten zijn afwijkend. Zo zal een 13 x 18 cm iets krapper uitvallen dan het origineel. Verder vindt je ook vierkante, breedbeeld en panorama formaten. Deze wijken af van de originele verhouding van 2:3 en worden als dusdanig aangegeven in de kolom formaten op www.dnf-style.com/afdrukken

3. Klik nu op toevoegen aan bestelling.

Je ziet nu rechtsboven het bedrag van de bestelling staan. Is dat een negatief bedrag dan heb je nog een tegoed over. Zorg dat je dit volledig besteed. Dit tegoed is enkel de eerste bestelling geldig. Je mag gerust over dit tegoed heen gaan. Je ontvangt dan van ons een factuur voor het rest bedrag,

4. Retoucheerwensen?

Op de volgende pagina zie je een samenvatting van uw bestelling met daarnaast een vak Retoucheerwensen. In dat vak kan je de eventuele extra wensen met ons delen.

Standaard: De volgende bewerkingen voeren we altijd door zonder dat je erom moet vragen:

 • Alle zichtbare oneffenheden van de studio worden uit beeld gehaald.
 • De kleuren worden iets verdiept waardoor ze wat sprankelender worden.
 • Het gezicht van een vrouw wordt, indien nodig, iets verzacht wat ervoor zorgt dat kleine oneffenheden veel minder opvallen.

Gratis extra wensen zijn:

 • De foto iets donkerder of lichter maken
 • Het verwijderen van een tweede persoon of deel daarvan, MITS deze volledig los staat van de ander.
 • Het omzetten naar zwart-wit.

Wensen die extra kosten:

Alle wensen welke niet tot onze standaard behoren of gratis zijn, zullen wij beoordelen op de hoeveelheid werk. Je krijgt dan voor ons een voorstel voor het extra werk en jij beslist of we dit doorvoeren. Denk hierbij aan, opvallende tijdelijke kenmerken in de huid, het verwijderen van een attribuut of (deel van) een persoon etc.

Geef uw extra wensen aan en klik weer op de knop Bestellen.

Je kan hier je wensen ingeven

5. Heb je alle gewenste producten toegevoegd?

Klik dan op de knop bestellen.

6. In de volgende stap kies je voor versturen of afhalen.

Afhalen is gratis en gebeurd op ons studioadres te Geleen. Afhaal momenten zijn altijd tijdens de voorgesprekken en worden middels een kalender aan je overlegd. Vindt je geen geschikte tijd, dan bekijken we of we de foto’s bij Coorens Tweewielers, aan de overkant van de fotostudio, kunnen laten ophalen.

Versturen is bij ons bijna altijd aangetekend. De kosten hiervoor zijn inclusief BTW en dienen vooraf aan de verzending voldaan te zijn. Wij kunnen helaas niet via normale verzending versturen; dit levert te vaak schade op welke niet vergoed wordt. Bij een aangetekende verzending ben jij en wij verzekerd tegen eventuele schade, en de foto’s worden bij jou persoonlijk afgeleverd. Enkel bij een zogenaamde spoed boeking (zie stap 9) worden de foto’s rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd.

Digitale download Digitale foto’s worden altijd per download beschikbaar gesteld. Afhankelijk van het aantal Mb’s worden deze per e-mail of per downloadlink geleverd. Wij gebruiken hiervoor we-transfer.

fotos ophalen of verzenden fotoshoot

7. In deze stap vul je de persoonlijke gegevens in.

Een eventuele factuur en verzending wordt naar dit adres verstuurd.

persoonlijk gegevens invullen

8. Deze stap klik je op volgende.

Vroeger hadden we daar meerdere betalingsmogelijkheden. Wij kiezen er echter voor om zelf zo weinig mogelijk kosten hieraan te maken zodat wij onze prijzen op een acceptabel niveau kunnen houden. Je ontvangt van ons een factuur welke je overmaakt op onze bankrekening. Zodra de betaling is geregistreerd ontvang je van ons bericht hierover. Dit kan enkele dagen tot een week na de betaling duren.

9. In deze laatste stap vindt je een totaal overzicht, controleer deze voor u hem hebt verstuurd.

Heb je de gratis foto besteld? Indien je nog wenst te wijzigen klik je op Inhoud winkelwagen en kan je de bestelling aanpassen. Wil je meer foto’s bestellen, klik dan op meer artikelen bestellen en volg de stappen hierboven.

Verder vindt je hier een vak opmerkingen. Wens je een snelle levering? Vul dan hier Spoed in. Bij een Spoed opdracht leveren we zo snel mogelijk nadat de betaling is geregistreerd. De bestelling wordt rechtstreeks vanuit de leverancier naar jou verstuurd. Bij een spoedopdracht worden extra kosten in rekening gebracht.

Onze reguliere printrondes zijn iedere 4 weken. (alleen voor waardebonnen van derden)

Klik, onderaan, op de knop Bestellen om de bestelling af te ronden. Wij informeren je over elke wijziging. Dat zal niet dagelijks zijn. Heb je, binnen een week, niets van ons vernomen, informeer dan gerust even via info@dnf-style.com . Vermeld hierbij de bestelcode, deze is gelijk aan de inlogcode voor het bestelplatform.

Heb je, naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Mail ons gerust.