Binnen 2 werkdagen na de fotoshoot ontvangt u een mail met inloggegevens waarmee u online kunt bestellen. U krijgt van ons maar liefst 2 maanden de tijd voor uw bestelling.

 • Besteld u extra foto’s dan verlengen wij de besteltermijn gratis naar 12 maanden. 
 • Besteld u geen foto’s dan ontvangt u hierover een mail en een laatste kans om alsnog te bestellen, alvorens wij uw foto’s verwijderen.
 • Gratis:U ontvangt elke afdruk ook in een digitale versie met klein logo, speciaal geschikt voor social media (niet afdrukbaar).
 • Voorwaarden cadeau’s: U dient uw cadeaus in uw eerste bestelling te bestellen. Na 2 maanden kunnen wij deze niet meer honoreren.
 • Auteursrecht: Al ons materiaal in ons bestel formulier is voorzien van een watermerk ter bescherming van ons auteursrecht. De foto’s zijn enkel ter inzage en mogen niet openbaar gemaakt of gebruikt worden..  Gebeurt dit toch dan zijn wij genoodzaakt € 175,- te berekenen.

Hieronder vind u uitleg hoe u de foto’s van de fotoshoot kunt bestellen:

Inlogscherm op bestelplatform

Ons bestel formulier werkt heel intuïtief.

Ga naar ons bestelplatform en log in met het toegestuurde inlogcode en wachtwoord welke na de fotoshoot binnen 48 uur wordt verzonden.

Na het inloggen ziet u een overzicht van alle, door ons geselecteerde, foto’s. U kunt deze aanklikken indien u ze groter wenst te zien. Om uw bestelling te plaatsen doorloopt u de volgende stappen.

Keuze formaat van foto

1. Eerst kiest u het gewenste materiaal

u vindt uitleg over deze materialen op www.dnf-style.com/termenlijst.

2. Vervolgens kiest u het gewenste formaat.

Let op sommigen formaten zijn afwijkend. Zo zal een 13 x 18 cm iets krapper uitvallen dan het origineel. Verder vindt u ook vierkante, breedbeeld en panorama formaten. Deze wijken af van de originele verhouding van 2:3 en worden als dusdanig aangegeven in de kolom formaten op www.dnf-style.com/afdrukken

3. Klik nu op toevoegen aan bestelling.

U ziet nu rechtsboven het bedrag van uw bestelling staan. Is dat een negatief bedrag dan heeft u nog een tegoed over. Zorg dat u dit volledig besteed. Dit tegoed is enkel de eerste bestelling geldig. U mag gerust over dit tegoed heen gaan. U ontvangt dan van ons een factuur voor het rest bedrag,

4. Retoucheerwensen?

Op de volgende pagina ziet u een samenvatting van uw bestelling met daarnaast een vak Retoucheerwensen. In dat vak kunt u uw eventuele extra wensen kwijt.

Standaard: De volgende bewerkingen voeren we altijd door en hoeft u dus niet extra om te vragen.

 • Alle zichtbare oneffenheden van de studio worden uit beeld gehaald.
 • De kleuren worden iets verdiept waardoor ze wat sprankelender worden.
 • Het gezicht van een vrouw wordt, indien nodig, iets verzacht wat ervoor zorgt dat kleine oneffenheden veel minder opvallen.

Gratis extra wensen zijn:

 • De foto iets donkerder of lichter maken
 • Het verwijderen van een tweede persoon of deel daarvan, MITS deze volledig los staat van de ander.
 • Het omzetten naar zwart-wit.

Wensen die extra kosten:

Alle wensen welke niet tot onze standaard behoren of gratis zijn, zullen wij beoordelen op de hoeveelheid werk. U krijgt dan voor ons een voorstel voor het extra werk en u beslist of we dit doorvoeren of niet. Denk hierbij aan, opvallende tijdelijke kenmerken in de huid, het verwijderen van een attribuut of (deel van) een persoon etc.

Geef uw extra wensen aan en klik weer op de knop Bestellen.

Je kan hier je wensen ingeven

5. Heeft u alle gewenste producten toegevoegd?

Klik dan op de knop bestellen.

6. In de volgende stap kiest u voor versturen of afhalen.

Afhalen is gratis en gebeurd op ons studioadres te Geleen. Afhaal momenten zijn altijd tijdens voor gesprekken en worden middels een kalender aan u overlegd. Vind u geen geschikte tijd, dan bekijken we of we uw foto’s bij Coorens Tweewielers, aan de overkant van de fotostudio, kunnen laten afhalen.

Versturen is bij ons altijd aangetekend. De kosten hiervoor zijn inclusief BTW en dienen vooraf aan de verzending voldaan te zijn. Wij kunnen helaas niet via normale verzending versturen; dit levert te vaak schade op welke niet vergoed wordt. Bij een aangetekende verzending bent u en wij verzekerd tegen eventuele schade en de foto’s worden bij u persoonlijk afgeleverd. Enkel bij een zogenaamde spoed boeking (zie stap 9) worden uw foto’s rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd en zorgen zij ook voor een eventuele schade afhandeling. Indien dit gebeurd nemen wij natuurlijk alle rompslomp van u over en zorgen voor een nieuwe levering.In deze stap vult u uw persoonlijke gegevens in. Een eventuele factuur en verzending wordt naar dit adres gestuurd.

Digitale download Digitale foto’s worden altijd per download beschikbaar gesteld. Afhankelijk van het aantal Mb’s worden deze per e-mail of per downloadlink geleverd. Wij gebruiken hiervoor we-transfer.

fotos ophalen of verzenden fotoshoot

7. In deze stap vult u uw persoonlijke gegevens in.

Een eventuele factuur en verzending wordt naar dit adres gestuurd.

persoonlijk gegevens invullen

8. Deze stap klikt u eenvoudig op volgende.

Vroeger hadden we daar meerdere betalingsmogelijkheden. Wij kiezen er echter voor om zelf zo weinig mogelijk kosten hieraan te maken zodat wij onze prijzen op een acceptabel niveau kunnen houden. U ontvangt van ons een factuur welke u overmaakt op onze bankrekening. Zodra uw betaling is geregistreerd ontvangt u van ons bericht hierover. Dit kan enkele dagen tot een week na uw betaling zijn.

9. In deze laatste stap vindt u een totaal overzicht, controleer deze voor u hem hebt verstuurd.

Hebt u uw gratis foto besteld? Indien u nog wenst te wijzigen klikt u op Inhoud winkelwagen en kunt u uw aantallen aanpassen. Wilt u meer foto’s bestellen, klik dan op Meer artikelen bestellen en volg de stappen hierboven.

Verder vindt u hier een vak opmerkingen. Wenst u een snelle levering? Vul dan hier Spoed in. Bij een Spoed opdracht leveren we zo snel mogelijk nadat uw betaling is geregistreerd rechtstreeks vanuit de leverancier naar u thuis, afhalen is dan dus niet nodig. Een spoed opdracht kost € 10,-.

Onze reguliere printrondes zijn iedere 4 weken.

Klik, onderaan, op de knop Bestellen om uw bestelling af te ronden. Wij informeren u over elke wijziging. Dat zal niet dagelijks zijn. We hebben geen personeel dus dienen dit in te delen in de tijden dat we niet fotograferen. Heeft u, binnen een week, niets van ons vernomen, informeer dan gerust even via info@dnf-style.com . Vermeld hierbij uw bestelcode, deze is gelijk aan uw inlogcode voor het bestelplatform.

Heeft u, naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Mail ons gerust.