Zakelijk fotoshoot in de fotostudio

Zo, je website is klaar en je profielen zijn ingericht.  Mooie teksten inclusief product of sfeer foto’s. Een degelijk resultaat. Degelijker dan de concurrent? Wellicht wel, dat is afhankelijk van de kunde van je website bouwer. Maar los van dat ben je één van de velen. Één van de velen met een mooie vormgeving, goede teksten en de juiste sfeer door de juiste foto’s te gebruiken. Je gaat dus op zoek naar wat de ander niet bieden. We kwamen er al snel achter dat veel presentaties eigenlijk een gezicht missen, een gezicht dat de aangeboden diensten of producten menselijk maakt en je een goed gevoel kan creëren bij je bezoeker. Want, laten we eerlijk zijn, een website kan nog zo mooi zijn, als je de persoon zelf ziet, zegt dat vaak veel meer.

Hoe breng je dat nu over, hoe zorg je ervoor dat men de persoon ziet die je bent. De persoon die hun investering waard is en het vertrouwen wekt de opdracht tot een goed einde te brengen. Gedreven door mijn passie en gesteund door mijn hypersensitiviteit ben ik in staat precies dat beeld te creëren. Het kan zomaar het verschil maken tussen een bezoeker die je mailt en één die verder zoekt.

Het commercieel gebruiksrecht (exclusief verkoop aan derden) wordt hierbij aan jou overgedragen. Niet voor een beperkte periode, maar voor onbepaalde tijd. We werken zelfs samen met je website bouwer om de foto volgens exact de juiste specificaties aan te leveren.

portretfoto van ondernemer tijdens fotoshoot

Inhoud fotoshoot zakelijk:

  • Voorbereidend gesprek om jouw wensen te ontdekken.
  • Fotoshoot van maximaal 60 minuten voor 1 persoon.
  • Drié digitale socialmedia-versies met recht op commercieel gebruik te bestellen via ons eigen bestelplatform. (prijzen vind je hier )

150 euro

Extra opties:

Visagie: 37,50 euro per persoon (exclusief hairstyling)
Bijboeken extra personen fotoshoot: 12,50 euro per persoon
Bijboeken extra tijd: 25 euro per half uur
V.I.P. (very Insecure Person) uitbreiding: 50 euro

Beschikbaarheid:

Klik hier voor toegang

Voor deze fotoshoot zijn extra tijden beschikbaar:
Klik hier voor toegang tot de VIP-kalender

Wil je dit arrangement boeken of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wil je dit arrangement cadeau geven? Dan kan je kiezen voor een digitale cadeaubon!

Wil je ons volgen? Dan kan dat hier:

Facebook

Instagram studio // Instagram buiten